Beste wielerfanaten,

Wij durven hopen dat jullie allen in een blakende gezondheid vertoeven en jullie ondertussen ook jullie vaccin mochten ontvangen. Daar we de veiligheid van alle deelnemers, maar ook van alle medewerkers, voorop stellen en we geen absolute zekerheid hadden dat alle jonge vrijwilligers die in onze teutenhuizen jullie van een hapje en drankje voorzien eveneens hun vaccin al mochten ontvangen, heeft de organisatie besloten om de Teutenroute op zondag 29 augustus alsnog te annuleren. We zijn ervan overtuigd dat wij jullie op zondag 15 mei 2022 wederom in veilige modus mogen begroeten voor ‘eindelijk’ onze 21ste editie en wensen jullie alvast veel fietsplezier en een prachtige zomer 2021 toe.

Wij hopen jullie terug te mogen begroeten op onze 21ste editie maar dan op zondag 15 mei 2022

Verzorg jullie goed en tot volgend jaar,
Namens de organisatie

Teutenhuizen op Kaart

  Teutenhuizen

  De Teutenroute is niet enkel fietsen ... in de acht verschillende Teutenhuizen in Peer, Overpelt (Pelt), (Lut)Lommel, Achel, St.-Huibrechts-Lille (Pelt),  Hamont-Lo en Kaulille (Bocholt) staan verenigingen klaar om de fietser ook culinair te verwennen met streekgerechten. Er is ook een zeer gevarieerd animatie - en kinderprogramma, zo is de Teutenroute een fietstocht voor alle leeftijden.

  Graag stellen wij u onze Teutenhuizen voor;

  Afstandmogelijkheden per teutenhuis

  Om het de deelnemer nog gemakkelijker te maken ontvangt hij bovendien bij inschrijving in het door hem gekozen Teutenhuis een fietskaart en fietsplan met vermelding van de verschillende fietsroutes van toepassing vanuit het door hem als vertrekplaats gekozen Teutenhuis.

  afstanden routes 2019  

   


   

  Sponsors

  sponsors 2020

  JoomlaMan