Beste wielerfanaten,

Wij durven hopen dat jullie allen in een blakende gezondheid vertoeven en jullie ondertussen ook jullie vaccin mochten ontvangen. Daar we de veiligheid van alle deelnemers, maar ook van alle medewerkers, voorop stellen en we geen absolute zekerheid hadden dat alle jonge vrijwilligers die in onze teutenhuizen jullie van een hapje en drankje voorzien eveneens hun vaccin al mochten ontvangen, heeft de organisatie besloten om de Teutenroute op zondag 29 augustus alsnog te annuleren. We zijn ervan overtuigd dat wij jullie op zondag 15 mei 2022 wederom in veilige modus mogen begroeten voor ‘eindelijk’ onze 21ste editie en wensen jullie alvast veel fietsplezier en een prachtige zomer 2021 toe.

Wij hopen jullie terug te mogen begroeten op onze 21ste editie maar dan op zondag 15 mei 2022

Verzorg jullie goed en tot volgend jaar,
Namens de organisatie

VIP – arrangement

Locatie
Restaurant Kompenhof

Hamonterweg 165 – Sint-huibrechts-lille
Ruime parking aan de feesttent via de ingang Geuskens

Catering
Ontvangst met een tasje koffie of thee, een glaasje fruitsap met een licht ontbijtbuffet.
Voor het vertrek van de fietstocht van 65,1 Km ontvangt men 5 jetons om iets te drinken en een hapje te eten in één van de verschillende teutenhuizen die jullie zullen aandoen.
Jullie zullen ook kennis maken met het nieuwe project ‘Fietsen tussen de bomen’.
Na de fietstocht wordt u een glaasje Cava, wijn, bier of iets fris aangeboden en kan u genieten van een uitgebreide barbecue of in geval van minder goed weer een warm vlees- en visbuffet. Als afsluiter is er een dessertbuffetje met koffie of thee.

Kostprijs
€ 60 per persoon
Inschrijven via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met vermelding van:
VIP-arrangement voor … personen.
De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op rekening BE36 4542 0976 6108

Inschrijven is niet meer mogelijk voor editie 2020

 

Sponsors

sponsors 2020

JoomlaMan