Culinaire fietstochten

culinaire fietstochten

Culinaire fietstochten Teutenroute 

Ter gelegenheid van de fietshappening teutenroute worden er 6 culinaire fietstochten ingericht. Combineer uw dagtocht met rustpauzes waarbij u een hapje eet op de stopplaats.  

Voor de prijs van € 30 i.p.v. € 37 (uw voordeel = € 7) kan u kiezen uit 6 culinaire fietstochten op basis van 3 afstanden nl. 

  • 56,8 Km met vertrek vanuit het nieuwe teutenhuis Herent (Pelt) of Kaulille waar jullie ontvangen worden met spek en eieren en een tas koffie en de fietstocht terug afsluiten met een stukje taart en een tas koffie. De soep en de hoofdschotel worden verzorgd in een ander teutenhuis.

  • 59,8 Km met vertrek vanuit het nieuwe teutenhuis Eksel of Kaulille waar jullie ontvangen worden met spek en eieren en een tas koffie en de fietstocht terug afsluiten met een stukje taart en een tas koffie. De soep en de hoofdschotel worden verzorgd in een ander teutenhuis. Deze afstand doet het traject “Fietsen tussen de bomen aan”.

  • 68.6 Km met vertrek vanuit de teutenhuizen Achel en Hamont-Lo waar jullie ontvangen worden met spek en eieren en een tas koffie. De soep, hoofdschotel en het afsluitende stukje taart en een tas koffie worden verzorgd in een ander teutenhuis.

Inschrijven op één van deze zes culinaire fietstochten kan je via onze website www.Teutenroute.be. Opgelet de inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld 30 euro / pp op rekening BE63 4542 0976 6108. De inschrijvingen worden definitief afgesloten op donderdag 12 mei om 24.00 uur.

Bekijk het overzicht van de Culinaire Fietstochten in PDF

 

Online INSCHRIJVINGSFORMULIER

De reservaties werden afgesloten

 

Fietsverhuur

reserveer een elektrische fiets

thumb maro-fietsverhuur-slidelogo

Kies voor het comfort van een elektrische fiets tijdens de Teutenroute, huur uw elektrische fiets en neem ontspannen deel

Sponsors

sponsors 2020

JoomlaMan