Culinaire fietstochten

culinaire fietstochten

Culinaire fietstochten Teutenroute 

Ter gelegenheid van de fietshappening teutenroute worden er 6 culinaire fietstochten ingericht. Combineer uw dagtocht met rustpauzes waarbij u een hapje eten op de stopplaats.  

Voor de prijs van € 36 i.p.v. € 43,60 (uw voordeel = € 7,60) kan men kiezen uit 6 culinaire fietstochten op basis van 2 afstanden nl. 

  • 61,4 Km met vertrek vanuit het teutenhuis Kleine-Brogel, Wijchmaal (nieuw teutenhuis) of Kaulille waar men ontvangen wordt met spek en eieren en een tas koffie en de fietstocht afsluiten met een tasje koffie met een stukje Limburgse vlaai. De soep en de hoofdschotel met een drankje worden verzorgd in een ander teutenhuis.
  • 51,5 Km met vertrek vanuit het teutenhuis Herent (Neer)Pelt, Hamont-Lo of Kaulille waar men ontvangen wordt met spek en eieren en een tas koffie en de fietstocht afsluiten met een tasje koffie meet een stukje Limburgse vlaai. De soep en de hoofdschotel met een drankje worden verzorgd in een ander teutenhuis.

Beide fietstochten doen de Sevensmolen (Kaulille) in werking aan en bij de fietstocht van 61,4 Km kan men het plaatselijk museum van de vliegbasis Kleine-Brogel bezichtigen.

Inschrijven op één van deze zes culinaire fietstochten kan je via onze website. Opgelet de inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld 36 euro/pp op rekening BE63 4542 0976 6108. De inschrijvingen worden definitief afgesloten op donderdag 04 mei om 24.00 uur.

 

Bekijk het overzicht van de Culinaire Fietstochten in PDF

 Inschrijvingen zijn afgesloten, wel steeds welkom voor de Teutenroute !

Sponsors

sponsors 2020

JoomlaMan