Beste wielerfanaten,

Wij durven hopen dat jullie allen in een blakende gezondheid vertoeven en jullie ondertussen ook jullie vaccin mochten ontvangen. Daar we de veiligheid van alle deelnemers, maar ook van alle medewerkers, voorop stellen en we geen absolute zekerheid hadden dat alle jonge vrijwilligers die in onze teutenhuizen jullie van een hapje en drankje voorzien eveneens hun vaccin al mochten ontvangen, heeft de organisatie besloten om de Teutenroute op zondag 29 augustus alsnog te annuleren. We zijn ervan overtuigd dat wij jullie op zondag 15 mei 2022 wederom in veilige modus mogen begroeten voor ‘eindelijk’ onze 21ste editie en wensen jullie alvast veel fietsplezier en een prachtige zomer 2021 toe.

Wij hopen jullie terug te mogen begroeten op onze 21ste editie maar dan op zondag 15 mei 2022

Verzorg jullie goed en tot volgend jaar,
Namens de organisatie

Culinaire fietstochten

culinaire fietstochten

Culinaire fietstochten Teutenroute op zondag 17 mei 2020

Ter gelegenheid van de fietshappening teutenroute op zondag 17 mei 2020  worden er 6 culinaire fietstochten ingericht. Combineer uw dagtocht met rustpauzes waarbij u een hapje eet op de stopplaats.  Voor de prijs van € 35 (uw voordeel = 5 €) kan u kiezen uit 6 culinaire fietstochten met 2 afstanden. U kan de 6 schema's met richt-tijden bekijken via de specifieke PDF flyers (rechts).

INSCHRIJVEN VOOR donderdag 14 mei 22u00 !

 

Voor de prijs van € 35 i.p.v. € 40 (uw voordeel = € 5) kan u kiezen uit 6 culinaire fietstochten op basis van 2 afstanden nl.

  • 58.5 Km met vertrek in het teutenhuis Overpelt, Sint-Huibrechts-Lille of Kaulille waar jullie ontvangen worden met een ontbijt en de fietstocht afsluiten met een dessert. De soep en de hoofdschotel worden verzorgd in een ander teutenhuis. Deze afstand doet het nieuwe traject ‘Fietsen door de bomen' aan.
  • 57,6 Km met vertrek in het teutenhuis Lommel-Barrier, Hamont-Lo of Sint-Huibrechts-Lille waar jullie ontvangen worden met een ontbijt en de fietstocht afsluiten met een dessert. De soep en de hoofdschotel worden verzorgd in een ander teutenhuis. Tijdens deze fietstocht kan in de Lilse windmolen in werking bezoeken.

Men kan inschrijven via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of via onderstaand Online Webformulier, met vermelding van culinaire fietstocht met startplaats Overpelt, Lommel-Barrier, Hamont-Lo, Sint-Huibrechts-Lille of Kaulille. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op rekening BE36 4542 0976 6108. De inschrijvingen worden definitief afgesloten op donderdag 14 mei om 22.00 uur.

nschrijven is niet meer mogelijk voor editie 2020

Sponsors

sponsors 2020

JoomlaMan