The BIKE

Een elektrische fiets van the-bike:
Meer actieradius voor minder euros
Kies de beste elektrische fiets tegen een scherpe prijs. U rijdt langer achtereen zonder tussentijds opladen, dankzij een eersteklas fiets accu.

Smartphone-ready
Al onze elektrische herenfietsen zijn voorzien van een handige usb-aansluiting aan het stuur. Hier plugt u bijvoorbeeld eenvoudig uw smartphone in.

Bescherming tegen een lekke band
Innovatieve technologie verlengt de levensduur van de band en zorgt ervoor dat de banden minder snel lek gaan.

Elektrische componenten
Een goede elektrische fiets waar u jaren plezier van hebt. Het staat of valt met de accu. Daarom ligt bij the-bike de focus al sinds de oprichting op de beste kwaliteit accu. Wij selecteren alle elektrische componenten zeer nauwkeurig. Dat doen we samen met onze partners en dealers. Het resultaat: al onze e-bikes zijn uitgerust met hoogwaardige NCM-accu’s, voor een optimale actieradiusen lange levensduur.

Uitstekend dealernetwerk
Koopt u een elektrische fiets van the-bike? Dan bent u altijd verzekerd van uitstekende service. the-bike beschikt namelijk over een uitgebreid dealernetwerk. Zij zijn allen geselecteerd op betrouwbaarheid en deskundigheid. Voor onderhoud en eventuele reparaties kunt u dus altijd terecht bij een dealer bij u in de buurt.

 

SPONSORS

JoomlaMan